Seniorklubben

Onsdag den 1. oktober 2008 startede Østerild Seniorklub

Er du på folkepension, efterløn, førtidspension eller invalidepension, opfordrer Østerild Seniorklub dig til at møde op hver onsdag til klubdag. Vi er i dag ca. 70 medlemmer i klubben.

Seniorklubben er hjemmehørende i "klubhuset" i Østerild Multicenter, hvor man mødes til hygge og en god snak hver onsdag kl 9 00 - ca. 12 00. Klubben har ca. 70 medlemmer. Der vil være mulighed for at spille badminton, tæppecurling(bowls), bob, bordtennis, kortspil, og squash. 

Krolf kan spilles på banen lige udenfor en stor del af året. Krolffolkene er meget aktive, deltager i mange turneringer og har endda en Danmarksmester iblandt sig. Hver mandag eftermiddag, onsdag formiddag og fredag eftermiddag spilles der krolf af ca. 20-30 personer. Nogle spiller i turnering, hvor man tager ud til andre klubber f. eks. Lindholm og Skelskær, medens andre gør det for hyggens skyld.

Den første onsdag i måneden samles man omkring fælles kaffebord med rundstykker hvor der er tilmelding på forhånd. Kaffe og et rundstykke koster kr. 15 00.

Kontingent årligt er på kr 150.

Mød op til en hyggelig formiddag i klubben.

Bowls

Besøg ved testmøllerne

Klubben er hvert år på en fælles udflugt som en dagstur til en eller anden seværdighed og med fællesspisning efterfølgende.

Andre gange arrangeres besøg af kortere varighed f. eks. til det nærtliggende Vindmøllecenter for Store Vindmøller i skoven ved Testcentervej. Her er i dag også et besøgscenter.

Formanden på udflugt

Strække ben pause

Sillerslev havn

Hyggesnak

Fælles kaffebord

Generalforsamling 2019

Ok